תודה לוורה קופיאן

תמונה של ורה קופיאן

האתר של המנין מעמיד אתגרים בפני כל העוסקים בו. זו שמתחזקת ועורכת את האתר ומשנה ומלמדת היא חברתנו וורה קופיאן, שיצאה עמו לדרך לפני מספר שנים, ומדי פעם מתחזקת ומשדרגת, נתקלת בבעיות ופותרת ומנסה ללמד אותי ואת הרבה כיצד להיערך להכנסת הפוסטים השונים. 

בשבוע האחרון, יצא הגליון בעזרתה המלאה. הכנסתי את המלל (הטקסט) והיא ערכה את כל השאר. השבוע קיבלנו "ספר הוראות" פשוטו כמשמעו ובו, כולל דפי התוכן וכל השאר, 28 עמודים שכתבה למעננו.  

"פגישה" טלפונית עמה, ועזרה ממשית הביאתני היום לכך שנדמה לי שהבינותי את הכרוך בהוראות החדשות, ואני מקוה לעמוד בסטנדרטים הלא פשוטים שמציב בפני כל שינוי בהתנהלות.

מודה לאל הטוב על שחנן אותי ביכולת לימוד ברמה סבירה על אף שבגילי לא רבים עוסקים בטכנולוגיות החדשות. 

אישית אני רוצה להודות לוורה, גם בשם כל קוראי "קולנו" על מסירותה לנושא ועל יכולותיה הטכנולוגיות, שבלעדיהן כנראה מאומה לא היה קורה.  

נשמח גם היא וגם אני לתגובותיכם באשר למראה האתר, ואם יש לכם חומרים שברצונכם לשתף את כולנו, נשמח לצרפם לגליונות "קולנו" אם תשלחו זאת אלינו.  

עורכת "קולנו" אסתי

Tסומן בתגיות: ,
פורסם בקטגוריה דבר העורכת, ניוזלטר 'קולנו'
2 תגובות על “תודה לוורה קופיאן
  1. סוזן ראנד-לקריץ אומר/ת:

    כל הכבוד לכן!

  2. ורה קופיאן אומר/ת:

    וואו, תודה אסתי, על המילים החמות והפרגון.
    למרות שלא השתתפתי מזמן באופן פעיל, עקב עומס יתר, הקהילה חשובה לי, אתם חשובים לי, וזאת העזרה שאני יכולה לתת – אז בשמחה רבה.

כתיבת תגובה

כתובת הדוא"ל שלכם לא תפורסם. שדות נדרשים מסומנים *

*

לוח תפילות ואירועים
הירשמו לניוזלטר השבועי "קולנו"